Critical Factors For Achieving Data Mining Success - Ang, Ee Lynn (2009)

(untitled)
Perlombongan data menukarkan data kepada bentuk pengetahuan yang bernilai dan berguna untuk meningkatkan proses membuat keputusan dan memperoleh kelebihan persaingan.