The Antecedents And Outcomes Of User Satisfaction In E-Training - Tan, Say Hong (2008)

(untitled)
E-latihan telah berkembang menjadi satu cara revolusi pembelajaran di organisasi-organisasi kebelakangan ini disebabkan oleh perkembangan pesat infrastruktur teknologi maklumat di Malaysia.