Adoption of biometric technology in online applications - Chan, Kok Leong (2008)
Peningkatan populariti aplikasi Internet telah mewujudkan pelbagai perkhidmatan seperti perbankan Internet, pembelian tiket kapal terbang melalui Internet dan pengisian cukai pendapatan melalui Internet untuk memberikan kemudahan and perkhidmatan yang lebih baik kepada pelanggan-pelanggan.