Franchisor-Franchisee Relationship And Franchisee Competencies As The Predictors Of Franchisees’ Business Performance In Malaysia Retail Sectors - Hui Chong, Chee (2011)
Industri francais dilihat semakin penting di Malaysia dan ia menyumbang sebanyak sepuluh bilion jualan tahunan runcit di Malaysia(Ismail, 2004).