Image Segmentation With Cyclic Load Balanced Parallel Fuzzy C - Means. - Vadiveloo, Mogana (2010)

(untitled)
Fuzzy C - Means (FCM) ialah satu daripada algoritma pengelompokan yang paling kerap digunakan dalam segmentasi imej.