E-Blook: Study Of The Acceptance Level Of Malaysian Bloggers To Adopt Collaborative Writing Medium To Self-Publish Ebook. - Wong, Si-Maan (2010)
E-Blook: Penyelidikan Untuk Menimbang Tahap Penerimaan Golongan Blogger Untuk Menggunakan Perantara Penulisan Usaha Sama Untuk Penerbitan Diri Ebook Di Malaysia