EEM 323 – Sistem Peralatan & Pengukuran April - Mei 2011 - PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik (2011)
Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2010/2011 April/Mei 2011 Masa : 3 Jam