Sistem Pakar Berkonsepkan GIS untuk Penentuan Perletakan Industri. - Haji Mohamed, Ahmad Fariz; Abdul Razalim, Faizal Azrin; Md Saad, Mohd Hanif; Surip, Miswan
Isu perancangan dan perletakan sesebuah kilang atau kawasan industri merupakan aspek penting yang perlu diberi perhatian oleh pihak pembuat keputusan dan perancangan.....