ZOT-MK: a new algorithm for big integer multiplication[QA75]. - Jahani, Shahram (2009)
Pendaraban nombor besar banyak digunakan dalam pengkomputeran saintifik. Walau bagaimanapun, terdapat hanya beberapa alogritma yang ada kini, memperoleh keefisienan mereka melalui pendaraban integer besar.