The role of pulse wave velocity as a marker of severity of coronary artery disease (CAD) in male patients in a single centre study [R5-130.5]. - AlArhabi, Dr.Ahmed Yahya (2009)

(untitled)
Penyakit arteri koronari merupakan salah satu penyakit yang biasa ditemui diseluruh dunia hari ini. Ia melibatkan 6.9 juta kematian setiap tahun dan merupakan punca utama kematian pramatang di Negara-negara membangun.