Synthesis And Characterization Of Hydroxyapatite (Ha) And Silicon Substituted Hydroxyapatite (Si-Ha) Produced By A Precipitation Method [Tn1997] - LE, THI BANG (2009)
Pemendakan adalah suatu kaedah yang berjaya untuk menghasilkan hidroksiapatit (HA) dan hidroksiapatit ditukarganti silikon (Si-HA) berketulenan tinggi pada suhu rendah.