River Modelling For Flood Risk Map Prediction: Case Study Of Sungai Kayu Ara - Alaghmand, Sina (2009)
Penyelidikan ini memberikan tumpuan terhadap kepentingan kebanjiran sungai di kawasan bandar yang menyebabkan kehilangan nyawa dan kerosakan harta benda.