Convolution, coefficient and radius problems of certain univalent functions [QA331. M231 2009 f rb]. - Haji Mohd, Maisarah (2009)
Dengan menggunakan ciri-ciri konvolusi dan teori subordinasi, beberapa subkelas fungsi meromorfi diperkenalkan.