Convolution and coefficient problems for multivalent functions defined by subordination [QA1]. - Supramaniam, Shamani (2009)
Dalam Bab 1, kelas-kelas teritlak bak-bintang multivalen, cembung, hampir-cembung dan kuasi-cembung diperkenalkan. Kelas-kelas tersebut memberi kaedah penyatuan untuk pelbagai subkelas yang diketahui sebelum ini.