An Ontology And Constraint-Based Approach For Dynamic Personalised Planning In Healthcare[QA75]. - Mahiddin, Normadiah (2009)
Para doktor atau pakar kesihatan semestinya mengambil berat berkenaan pengemaskinian rekod atau profil pesakit mereka, dan perancangan rawatan yang sesuai untuk pesakit mereka, untuk mendapatkan hasil perkhidmatan kesihatan yang berkesan.