An Institutionalist Study On The Performance Management System In A Government-Linked Organisation - Mohd Alwi, Norhayati (2009)
Kajian ini bertujuan untuk mendapatkan kefahaman dan penjelasan tentang bagaimana Sistem Pengurusan Prestasi yang berlandaskan budaya berprestasi tinggi dilaksanakan di sebuah syarikat berkaitan kerajaan.