The Coronal Sealing Ability Of An Experimental Nano Hydroxyapatite-Containing Endodontic Sealer: In Vitro Study. - Ali Alomari, Shadi Mohammad (2008)

(untitled)
Keupayaan pengapan koronal bahan pengap kanal akar penting untuk kejayaan jangka panjang sesuatu rawatan kanal akar.