Study Of Hydrogen Bondings In Phenol-Amine Adducts [QP517.H93 M991 2008 f rb]. - Rosli, Mohd Mustaqim (2008)
Lima sampel telah disediakan bagi tujuan mengkaji transisi fasa yang disebabkan oleh ikatan hidrogen di dalam sebatian fenol-amina.