Profil Hormon Steroid Di Dalam Plasna Induk Ikan Siakap Putih Lates Calcarifer (Bloch, 1790) Yang Diternak Dan Kaitannya Dengan Kematangan Gonad Dan Tempoh Pusingan Pembiakan. - Che Ismail, Che Zulkifli (2009)
Kajian dijalankan untuk menentukan paras hormon steroid (testosteron dan estradiol) bulanan dalam plasma darah induk ikan Siakap Putih Lates calcarifer, (Bloch, 1790) yang diternak dan untuk menentukan kesan hormon