Kesan Suhu Dan Masa Fermentasi Terhadap Komposisi Kimia Terpilih, Antioksidan Dan Kualiti Teh Misai Kucing (Orthosiphon Stamineus) [TX415. A597 2008 f rb]. - Mustaffa, Ani Fadhlina (2008)
Teh Misai Kucing terfermentasi telah dihasilkan dengan menggunakan kaedah pemprosesan teh hitam. Dalam proses teh Misai Kucing daun dilayukan pada 1, 3 dan 7 hari.