Preparation And Properties Of Kenaf Bast Fiber Filled (Plasticized) Poly (Lactic Acid) Composites [QP801.B69 S947 2008 f rb]. - Ramarad, Suganti (2008)
Komposit poli(laktik asid) diplastik (p-PLA) terisi gentian kayu kenaf (KBF) telah disediakan dan dikaji secara berperingkat. Pertamanya, poli(laktik asid) (PLA) telah diperlembutkan dengan 5 hingga 20% berat poli(etilena glikol) (PEG) menggunakan pencampur dalaman.