Influence Of Dietry Hufa Levels On Egg Production, Tissue Fatty Acid Profile And Desaturase And Elongase Mrnas Expression In Female Zebrafish (Danio Rerio). - Annette Jaya Ram, Annette Jaya Ram (2009)
Kajian ini telah dijalankan untuk meninjau kesan paras asid lemak sangat tidak tepu (HUFA) ke atas profil asid lemak dalam tisu dan prestasi pembiakan ikan zebrafish betina.