Finite Element Analysis Of Composite Ballistics Helmet Subjected To High Velocity Impact. - Othman, Rozaini (2009)
Helmet balistik yang diperbuat daripada bahan komposit telah menjadi helmet yang lebih baik daripada helmet balistik tradisional yang diperbuat daripada keluli dari aspek pengurangan berat dan peningkatan rintangan balistik.