Development And Physico-Chemical Characterization Of Granular Cold Water-Soluble Sago (Metroxylon Sagu Rottb.) Starch. - Bhupinder Kaur, Bhupinder Kaur (2008)
Analisis permukaan sambutan (RSM) telah dilakukan untuk mengkaji kesan interaksi antara alkohol, alkali dan suhu terhadap kebolehlarutan air sejuk (CWS), kejernihan dan viskositi kanji sagu.