Parti Islam Sa-Malaysia : Kepimpinan Dan Perjuangan Dari Tahun 1951 Hingga 1970 [JQ1062.A98P39 I7 2008 f rb]. - Said, Ismail (2008)

(untitled)
Kajian ini cuba melihat sejarah perjuangan PAS menuntut kemerdekaan dan mengisi kemerdekaan negara bangsa dan kepimpinan tokoh-tokoh awal PAS.