Effect of addition of non-ionic surfactant to the A2l(III)-morin complex in spectrophotometry determination of aqueous aluminum(III) [Kesan penambahan surfaktan tak-ionik kepada kompleks Al(III)-morin dalam penentuan aluminium (III) akues secara spektrofotometri] - Suah F.B.M.; Ahmad M.; Heng L.Y. (Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2024)
Indexed by WOS/ Scopus