Komuniti makroartropoda yang berasosiasi dengan ekosistem sawit di atas jenis tanah yang berbeza - Halim M.; Nasir D.M.; Saputra A.; Ayob Z.A.; Ahmad S.Z.S.; Din A.M.M.; Khairuddin W.N.W.M.; Faszly Rahim (Universiti Kebangsaan Malaysia Press, 2024)
Indexed by Scopus