The effect of polymer concentration and surfactant types on nanofiltration-surfactant membrane for textile wastewater [Kesan kepekatan polimer dan jenis surfaktan pada membran surfaktan penurasan-nano untuk air sisa tekstil] - Zainal S.H.; Hassan A.R.; Mohd Hafez Mohd Isa (Malaysian Society of Analytical Sciences, 2024)
Indexed by Scopus