Kajian morfometrik ke atas harvestmen (Arachnida: Opiliones) dari lata jarum, pahang, semenanjung Malaysia - Mamat N.-S.; Nasir D.M.; Pauzi F.-A.; Kamaruzaman F.-E.; Bakar Y.; Faszly Rahim (Universiti Kebangsaan Malaysia Press, 2024)
Indexed by Scopus