Blood plasma in food from Islam and science perspectives [Plasma darah dalam makanan daripada perspektif Islam dan sains] - Mohd Kashim M.I.A.; Hasim N.A.; Othaman R.; Yahaya M.Z.; Khalid R.; Samsudin M.A.; Mat Zin D.M. (Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2024)
Indexed by Scopus