Aplikasi Kaedah Darar Dalam Pelaksanaan Eutanasia Terhadap Pesakit COVID-19: Satu Sorotan Literatur - Muhammad Shaberi; Ahmad Misbah Mohamad Hilmi; Muhamad Ismail Abdullah; Ismail Omar; Mohd Rofaizal Ibhraim; Abdul Hakim Baharudin @ Ismail; Lukman Abdul Mutalib (Faculty of Syariah and Law, Selangor Islamic University, 2024)
Journal of Muwafaqat, VOL. 6 NO. 2. (page: 35-50)