Penerokaan Terhadap Pendekatan Ibn Qayyim Al-Jauziyah Bagi Pesakit Kecelaruan Stres Pasca-Trauma Dalam Mencapai Kebahagiaan - Abdul Rashid Abdul Aziz; Mohd Zamrus Mohd Ali; Husin Sungkar (Universiti Sultan Zainal Abidin, 2024)
Vol 24 No 1