Analisis Sejarah, Konsep Diat dan Kadarnya serta Kesesuaian Pelaksanaannya Di Malaysia - Muhamad Darwisy Mohd Razali; Wan Abdul Fattah Wan Ismail; Naji Arafat Haji Mahat; Lukman Abdul Mutalib; Ahmad Syukran Baharuddin; Mohd Radzniwan A Rashid (Usuli Faqih Research Centre PLT., 2024)
Vol. 32 No. 1