Penggunaan Pengimejan Resonans Magnetik (MRI) Sebagai Intervensi Alternatif kepada Mereka yang Mempunyai Masalah Dysarthria untuk Membaca Al-Quran - Mohd Zamrus Mohd Ali; Mohd Shafie Abdullah; Mohd Normani Zakaria; Shaiful Bahari Ismail; Aznan Che Ahmad; Mohd Zaini Zakaria; Fadzidah Mohd Idris; Mohd Najib Shukri Saghiri (Nungemilang Enterprise, 2024)
Non-Indexed Publication