Perubahan dan Kehilangan Bunyi Arab Dalam Beberapa Bahasa Pilihan: Satu Kajian Etimologi Bunyi Arab - Shamsul Jamili Yeob; Lubna Abd Rahman (Secholian Publication (Kuala Lumpur, Malaysia), 2024)
VOL 8 NO 12