Pembangunan dan Kebolehgunaan Applikasi E-I‘jāz dalam Pembelajaran Kosa Kata Arab - Mohd Sukki Othman; Muhd Zulkifli Ismail; Mohamad Hussin; Khairul Asyraf Mohd Nathir (Centre of Core Studies, Kolej Universiti Islam Selangor (KUIS), 2024)
Vol. 10, No. 1