Platform Bahan Pembelajaran Bahasa Arab Interaktif dalam Proses P&P: Kajian Awal Keperluan di USIM - Azlan Shaiful Baharum; Ummu-Hani Abas; Ahmad Asyraf Mat Ali; Mohd Naser Mohd Sabri; Mohamad Hazwan Abdul Rahman; Mohamad Shukri Yazid (AL-HAJJAJ Enterprise, 2024)
Non-Indexed Publication