Kebolehgunaan Aplikasi Myarabiy Game dalam Pembelajaran Bahasa Arab di Sekolah Rendah Agama JAIS - Ghazali Zainuddin; Noor Azli Mohamed Masrop; Muhammad Sabri Sahrir; Siti Rosilawati Ramlan (Penerbit Universiti Islam Selangor, 2024)
e-Jurnal Penyelidikan dan Inovasi Volume 10 No.2 Page (176-179)