Adab Guru dan Murid dalam Pendidikan Menurut Perspektif Syeikh Muḥammad Khaṭīb Langgien: Analisis terhadap Kitab Dawā’ al-Qulūb min al-‘Uyūb - Mohd Anuar Mamat (Jabatan Sejarah dan Tamadun Islam, Akademi Pengajian Islam, Universiti Malaya, 2024)
Vol. 18 No. 1