Pembinaan Garis Panduan Penyampaian Dan Penerimaan Hadith Dalam Rancangan Keagamaan Di Televisyen: Analisis Terhadap Kriteria Utama Diperlukan - Nur Afifi bin Alit; Mohd Yusuf bin Ismail; Shumsudin Yabi (IIUM Journal, 2024)
Journal of Islam in Asia Volume 20 No.1 Special Issue Page (299-327)