Aplikasi Tabayyun dalam Penerimaan Hadis dan Kepentingannya dalam Mengekang Penyebaran Hadis Palsu di Malaysia - Nur Afifi Bin Alit; Shumsudin Yabi; Mohd Yusuf Ismail (Core Studies Center, Kolej Universiti Islam Selangor (KUIS), 2024)
Non-Index Publication