Parameter Orientasi Tafsiran Al-quran Dalam Pembangunan Psikoterapi Abad Ke-21 - Rahim Kamarul Zaman; Khairulnazrin Nasir; Ikmal Adnan; Norsaleha Mohd. Salleh; Ahmad Sanusi Azmi (Penerbit KUIS, 2024)
Jurnal Pengajian Islam Volume 16 No 2 Page (191-206)