Asas Pendidikan Islam Menurut Pemikiran Sadīd Al-dīn Muḥammad Al-kashghari (m.705/1305): Satu Kajian Terhadap Ṭalibah Al-ṭalabah Fi Ṭariq Al-‘ilm Li Man Ṭalabah - Mohd Anuar Bin Mamat (UKM, 2024)
Jurnal Antarabangsa Alam dan Tamadun Melayu (JATMA) Volume 11 No 1 Page (89-100)