Penerokaan Amalan Pemerkasaan Rohani dalam Majmū’ Sharīf: Penelitian Kritikal ke Atas Doa Kanz Al-‘Arsh dan Doa Haikal - Mohd Zohdi Mohd Amin; Mohd Sobri Ellias; Najib 'Afif Arip; Ahmad Mutawalli Mustaffha (Academic Inspired Network (AIN), 2024)
Volume: 8 Issues: 59 [December, 2023] pp. 190 - 204