Isu Pengantin Lelaki Memakai Inai di Jari: Analisis Berdasarkan Mazhab Syafii dan Fatwa di Malaysia - Mohd Azhar Abdullah; Muhammad Lukman Ibrahim; Irwan Mohd Subri (Kolej Universiti Islam Antarabangsa Sultan Ismail, 2024)
Non Indexed Publication