Pendekatan Dakwah melalui ‘Konsep Cinta Muslim’dalam Menangani Masalah Sosial - Syaidatun Nazirah Abu Zahrin; Mohd Shahrul Faizie Zaini; Allawati Kasri; Rezki Perdani Sawai (Pusat Kajian Dakwah & Kepimpinan, Universiti Kebangsaan Malaysia, 2024)
Vol 6 No 1