Motivasi Ekstrinsik: Analisis Terhadap Cabaran Mengekalkan Hafazan Alquran Dalam Kalangan Pelajar Sarjana Muda Pengajian Qiraat Usim - Hayati Hussin; Muhammad Hafiz Saleh; Abdul Rahim Ahmad; Aslam Farah Selamat; Mardhiah Yahaya; Rohana Zakaria; Noor Hafizah Mohd.Haridi (Fakulti Pengajian Peradaban Islam, Universiti Islam Selangor, 2024)
Non-Indexed Publication