Pembangunan dan Pengesahan Instrumen Pengetahuan, Sikap dan Penghayatan Terhadap Unsur Tradisi Dalam Perlembagaan Persekutuan - Khadijah Muda; Khairul Anwar Johari Mastor; Nazri Muslim; Fazilah Idris; Siti Nor Baya Yacob; Siti Nor Azhani Mohd Tohar (Universiti Putra Malaysia Press, 2024)
Volume: 31 No: 1 (page: 183 - 202)