Sensor Ion Al3+ Optik Berasaskan Eriokrom Sianin R Terpegun Dalam Membran Polimer Terangkum Menggunakan Prinsip Pengukuran Serapan - Faiz Bukhari Mohd Suah; Musa Ahmad (Malaysian Analytical Sciences Society, 2024)
Indexed by MyCite