Persepsi Pelajar Pengajian Bahasa Arab Terhadap Pembelajaran dan Pengajaran Balaghah Menggunakan Pendekatan Teknologi - Nasimah Abdullah; Saifulah Samsudin; Lubna Abd. Rahman; Ahmad Nazeer Zainal Arifin; Muhamad Adham Hambal (Penerbit UIS, 2024)
VOL. 10, NO. 1 (Page: 75-90)